info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 76.14% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha.  79.83% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mĂ”istate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et vĂ”ite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad mÀrkimisvÀÀrseid riske.

SILVEREURO trading

Vahetus lĂŒhike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKÔrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
4:50 am (Local)
Opens in 5h 0m
Tokyo
3:50 am (Local)
Opens in 5h 10m
London
7:50 pm (Local)
Opens in 12h 10m
New York
2:50 pm (Local)
Opens in 18h 40m

SILVEREURO chart live

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,45 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 0.021Keskmine: 0.031
cTrader Limit ja Stop Level0
Minimaalne hinnakĂ”ikumine0.001
1 TICK vÀÀrtus ĂŒhe partii kohta USD-s50 EUR
1 partii suurus5000 oz
Komisjon$45 per million dollars traded
Minimaalne lepingu suurus0.01 lot
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks0.01 lot
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) Sunday 11:00 PM - Friday 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

PĂ€rast kulda on hĂ”be jĂ€rgmine kĂ”ige rohkem kaubeldav vÀÀrismetall. HĂ”be on eksponentsiaalselt hĂ”ivatud kauplejate seas ja seda peetakse ĂŒheks kĂ”ige vÀÀrtuslikumaks varaks, et investeerida.

Saate hĂ”be koheselt mĂŒĂŒa meie MT4, MT5 ja cTraderi platvormidel. Sirvige ĂŒlaltoodud diagrammi ja uurige otseĂŒlekannete pakkumisi ning kĂŒsige Silverilt hindu, samuti ajaloolist jĂ”udlust ja vÀÀrtust.

Kui olete huvitatud oma portfelli mitmekesistamisest, siis hakake hĂ”beda kauplemist tĂ€na vĂ”tma ĂŒhendust FxPro.

Hangi SILVEREURO kauplemise ideed

Hankige igapÀevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/Ă”li
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (mĂŒĂŒa)