BTCUSD - Bitcoin / US Dollar

Vahetus lĂŒhike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKÔrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
13:37 (Local)
Closes in 2h 35m
Tokyo
12:37 (Local)
Closes in 2h 23m
London
04:37 (Local)
Opens in 3h 23m
New York
23:37 (Local)
Opens in 9h 53m

BTC USD Trading Chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderUjuvad laotused
Minimaalne: 50.00 USDKeskmine: 75.00 USD
cTrader Limit ja Stop Level0
Vahetuslepingud (pikad ja lĂŒhikesed) aastas-20.00 %
Minimaalne lepingu suurus0.01 lot
MT4/MT5/CTrader 1 partii suurus1 BTC
1 PIP vÀÀrtus ĂŒhe partii kohta USA dollarites0.01 USD
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks0.01 lot
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
VÔimendusFxPro GM Limited
1:20

FxPro UK Limited
(Professional clients only)
1:20

FxPro Financial Services
(Retail Clients)
1:2

FxPro Financial Services
(Professional clients)
1:20
Maksimaalne kokkupuude5,000,000 USD in Volume
TĂ€itmise reĆŸiimMarket (irrelevant of platform or Account type)
Kauplemisajad24/5
Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

1: saadaval FxPro Financial Services Limited ja FxPro Global Markets Limited klientidele.

Trading CFDs on Cryptocurrencies is not available to retail clients of FxPro UK Ltd

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste Forex kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

Kauplema CFD-d BTC/USD valuutapaaraga koos FxPro-ga.

FxPro pakub CFD-d BTC/USD-s ja 70 + valuuta paari, sealhulgas peamised Ă€riĂŒhingud, alaealised ja eksootika, mida saab kaubelda kĂ”igil platvormidel, sealhulgas FxPro MT4, FxPro MT5 ja FxPro cTrader. Forexi CFD-d saab kaubelda 24/5, Instant vĂ”i Market Execution ning fikseeritud vĂ”i ujuva intressimÀÀraga, sĂ”ltuvalt konto tĂŒĂŒbist. Valides CFD-de kauplemise FXPro-ga Forex-i kaudu, vĂ”ite saada kasu konkurentsivĂ”imelistest hindadest, levitades olulisi paare nagu 0 punkti, kiire tellimuse tĂ€itmist ja professionaalseid kauplemistingimusi.

Kui teil on kĂŒsimusi Bitcoini/Ameerika Ühendriikide dollari vĂ”i mĂ”ne muu FxPro vÀÀringupaariga kauplemise ĂŒle, vĂ”tke ĂŒhendust . meie klienditoega.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!