Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.69% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

WTI crude oil spot (CFD)

Current value in real time on the crypto market for investing

Vahetus lĂŒhike: 1.85 PointsVahetada pikk: -15.45 Points
Madal: 72.430Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 74.656
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
00:05 (Local)
Opens in 9h 45m
Tokyo
22:05 (Local)
Opens in 10h 55m
London
13:05 (Local)
Closes in 3h 25m
New York
08:05 (Local)
Opens in 1h 25m
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

WTI toornafta on naftahindade vĂ”rdlusnĂ€itaja Ameerika Ühendriikides ja see on vaieldamatult ĂŒks kĂ”ige suurema osakaaluga tooteid maailmas.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 53.00Keskmine: 62.29
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Minimaalne hinnakĂ”ikumine0.001
1 partii suurus1000 bbl
1 kirje vÀÀrtus1 USD
Minimaalne lepingu suurus10 bbl
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks10 bbl
Kasutatud marginaal 1 partii kohta **1.00%
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Piiri ja peatumise tasespread

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

** DĂŒnaamiline finantsvĂ”imendus kehtib. Sest cTrader leiate sĂŒmbol kirjeldused oma kauplemisplatvormi.

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!