info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 76.14% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha.  79.83% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mĂ”istate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et vĂ”ite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad mÀrkimisvÀÀrseid riske.

GOLDoz trading

Vahetus lĂŒhike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKÔrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
3:54 am (Local)
Opens in 5h 56m
Tokyo
2:54 am (Local)
Opens in 6h 6m
London
6:54 pm (Local)
Opens in 13h 6m
New York
1:54 pm (Local)
Opens in 19h 36m

GOLDoz chart live

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
MT4
MT4
MT5
TĂ€itmine
Kiire tÀitmine
Kiire tÀitmine
Turu tÀitmine
MT4Ujuvad laotused
Minimaalne: 0.31Keskmine: 0.62
MT4/MT5 piiri ja peatumise tase50
Minimaalne hinnakĂ”ikumine0.01
1 TICK vÀÀrtus ĂŒhe partii kohta USD-s0.01 USD
1 partii suurus1 oz
Komisjon-
Minimaalne lepingu suurus1.00 oz
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks0.01 oz
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) Sunday 11:00 PM - Friday 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

VÀÀrismetallid on ÀÀrmiselt populaarsed kauplemisvahendid ja neid eelistavad sageli ettevÔtjad, kes soovivad oma investeeringute portfellis turvalisust ja turvalisust. Kulda vaadeldakse tihti kaubandusettevÔtjate jaoks ohutu inventarinvesteeringuna, eriti majandusliku ebakindluse ajal. Alusta kauplemist Goldiga FxPro-ga ja mitmekesistada oma investeerimisportfelli.

Hangi GOLDoz kauplemise ideed

Hankige igapÀevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/Ă”li
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (mĂŒĂŒa)