Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.72% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

GOLDgr trading

Vahetus lĂŒhike: 0.0035 PointsVahetada pikk: -0.0059 Points
Madal: 54.701Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 55.128
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
23:41 (Local)
Opens in 58h 9m
Tokyo
21:41 (Local)
Opens in 59h 19m
London
13:41 (Local)
Closes in 2h 49m
New York
08:41 (Local)
Opens in 0h 49m

GOLDgr chart live

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 7.00Keskmine: 9.90
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0
Minimaalne hinnakĂ”ikumine0.001
1 kirje vÀÀrtus0.001 USD
1 partii suurus1 gr
Minimaalne lepingu suurus5 gr
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1 lot
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

VÀÀrismetallid on ÀÀrmiselt populaarsed kauplemisvahendid ja neid eelistavad sageli ettevÔtjad, kes soovivad oma investeeringute portfellis turvalisust ja turvalisust. Kulda vaadeldakse tihti kaubandusettevÔtjate jaoks ohutu inventarinvesteeringuna, eriti majandusliku ebakindluse ajal. Alusta kauplemist Goldiga FxPro-ga ja mitmekesistada oma investeerimisportfelli.

Saate kulla kaotada koheselt MT4, MT5 ja cTraderi platvormidel. Sirvige ĂŒlaltoodud diagrammi ja avastage elusate ostu- ja mĂŒĂŒgihinnad koos vÀÀrismetalli vÀÀrtusega, ajaloolise tulemuse ja volatiilsusega. Seda teavet saab kasutada teadlike otsuste tegemisel Goldi ostmisel vĂ”i mĂŒĂŒmisel. VĂ”ite avada ka tasuta demo konto, enne kui teete oma reaalses kontos Goldi.

Kui olete huvitatud portfelli mitmekesistamisest, siis alustage kauplemist kullaga, vĂ”tke ĂŒhendust FxPro tĂ€na.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!