Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.72% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

GOLDEURO trading

Vahetus lĂŒhike: -0.5732 PointsVahetada pikk: -7.1655 Points
Madal: 1737.32Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 1753.29
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
00:21 (Local)
Opens in 57h 29m
Tokyo
22:21 (Local)
Opens in 58h 39m
London
14:21 (Local)
Closes in 2h 9m
New York
09:21 (Local)
Opens in 0h 9m

GOLDEURO chart live

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 29.00Keskmine: 30.49
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0
Minimaalne hinnakĂ”ikumine0.01
1 kirje vÀÀrtus1 EUR
1 partii suurus100 Oz
Minimaalne lepingu suurus1 Oz
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1 lot
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

VÀÀrismetallid on ÀÀrmiselt populaarsed kauplemisvahendid ja neid eelistavad sageli ettevÔtjad, kes soovivad oma investeeringute portfellis turvalisust ja turvalisust. Kulda vaadeldakse tihti kaubandusettevÔtjate jaoks ohutu inventarinvesteeringuna, eriti majandusliku ebakindluse ajal. Alusta kauplemist Goldiga FxPro-ga ja mitmekesistada oma investeerimisportfelli.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!