info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 76.14% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha.  79.83% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mĂ”istate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et vĂ”ite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad mÀrkimisvÀÀrseid riske.

IBEX 35 index

Vahetus lĂŒhike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKÔrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
5:25 am (Local)
Opens in 4h 25m
Tokyo
4:25 am (Local)
Opens in 4h 35m
London
8:25 pm (Local)
Opens in 11h 35m
New York
3:25 pm (Local)
Opens in 18h 5m

IBEX 35 chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Hispaania 35 indeks on Hispaania Bolsa de Madrid Hispaania esmane vÔrdlusalus indeks. See on turukapitalisatsiooniga kaalutud ja kaasatud ettevÔtted vaadatakse lÀbi kaks korda aastas.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTrader
Minimaalne: 14.36Keskmine: 17.26
Minimaalne lepingu suurus0.01 Index
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks0.01 Index
VÀÀrtus 1 indeksi punkti kohta1 EUR
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) 07:00 AM - 07:00 PM
(Closes daily between 07:00 PM - 07:00 AM UK time)

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Hangi #Spain35 kauplemise ideed

Hankige igapÀevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/Ă”li
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (mĂŒĂŒa)