info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 74.02% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha.  77.37% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mĂ”istate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et vĂ”ite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad mÀrkimisvÀÀrseid riske.

MDAX Performance index

Vahetus lĂŒhike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKÔrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
05:36 (Local)
Opens in 28h 14m
Tokyo
04:36 (Local)
Opens in 28h 24m
London
20:36 (Local)
Opens in 35h 24m
New York
15:36 (Local)
Opens in 41h 54m

MDAX Performance chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Saksa 50 vÔi Saksamaa keskmise suurusega 50 (MDAX) indeks, nagu ka seda mÔnikord nimetatakse, on turgude kaalutud vÔrdlusindeks 50 suurima Saksa ettevÔtte jaoks, kes on allpool 30 DAXi indeksis olevat ettevÔtet. Indeks vÀlistab tehnoloogia sektori ettevÔtted ja hÔlmab mitmeid tuntud ettevÔtteid, nagu Hugo Boss ja Airbus SE.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTrader
Minimaalne: 8.00Keskmine: 10.47
Minimaalne lepingu suurus0.01 Index
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks0.01 Index
VÀÀrtus 1 indeksi punkti kohta1 EUR
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) 08:05 AM - 04:30 PM
(Closes daily between 04:30 PM - 08:05 AM UK Time)

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Hangi #Germany50 kauplemise ideed

Hankige igapÀevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/Ă”li
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (mĂŒĂŒa)