info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 76.14% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha.  79.83% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mĂ”istate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et vĂ”ite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad mÀrkimisvÀÀrseid riske.

SBF 120 index

Vahetus lĂŒhike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKÔrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
4:34 am (Local)
Opens in 5h 16m
Tokyo
3:34 am (Local)
Opens in 5h 26m
London
7:34 pm (Local)
Opens in 12h 26m
New York
2:34 pm (Local)
Opens in 18h 56m

SBF 120 chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Prantsusmaa 120 on vÔrdlusindeks, mis sisaldab 120 populaarseimat Euronext Paris'i börsil noteeritud vara. See hÔlmab kÔiki CAC 40 ja CAC 20 jÀrgmiste indeksite varusid, samuti 60 muud suurt korki.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTrader
Minimaalne: 2.29Keskmine: 3.10
Minimaalne lepingu suurus0.01 Index
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks0.01 Index
VÀÀrtus 1 indeksi punkti kohta1 EUR
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) 08:05 AM - 04:30 PM
(Closes daily between 04:30 PM - 08:05 AM UK Time)

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Hangi #France120 kauplemise ideed

Hankige igapÀevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/Ă”li
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (mĂŒĂŒa)