info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 74.02% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha.  77.37% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mĂ”istate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et vĂ”ite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad mÀrkimisvÀÀrseid riske.

Euro Stoxx 50 index

Vahetus lĂŒhike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKÔrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
00:52 (Local)
Opens in 8h 58m
Tokyo
23:52 (Local)
Opens in 9h 8m
London
15:52 (Local)
Closes in 0h 38m
New York
10:52 (Local)
Closes in 5h 8m

Euro Stoxx 50 chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Euro50 on vÔrdlusindeks, mis koosneb 50 suurima ja kÔige likviidsemast euroalal kaubeldavatest aktsiatest. EttevÔtted, kes on kaasatud indeksis raevu 12 erinevast eurotsooni riigist. Indeksit peetakse euroala kui terviku majandusliku tervise kasulikuks mÔÔtmiseks.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTrader
Minimaalne: 2.79Keskmine: 3.26
Minimaalne lepingu suurus0.01 Index
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks0.01 Index
VÀÀrtus 1 indeksi punkti kohta1 EUR
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) 01:30 AM - 09:00 PM
(Closes daily between 09:00 PM - 01:30 AM UK Time)

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Hangi #Euro50 kauplemise ideed

Hankige igapÀevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/Ă”li
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (mĂŒĂŒa)