info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 74.02% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha.  77.37% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mĂ”istate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et vĂ”ite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad mÀrkimisvÀÀrseid riske.

Hang Seng China Enterprises index

Vahetus lĂŒhike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKÔrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
04:56 (Local)
Opens in 28h 54m
Tokyo
03:56 (Local)
Opens in 29h 4m
London
19:56 (Local)
Opens in 36h 4m
New York
14:56 (Local)
Opens in 42h 34m

Hang Seng China Enterprises chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

ChinaHShares on kapitalisatsiooniga kaalutud indeks, mis sisaldab aktsiaid, millega kaubeldakse Hongkongi börsil. TÀnu Hiina ebatavalisele regulatiivsele kliimale kaubeldakse A-aktsiatega Shanghai ja Shenzen börsidel ning need on vÀlisinvestoritele raske kaubelda. H-aktsiad on vÀlisinvestoritele kergemini kÀttesaadavad ja nendega kaubeldakse Hongkongi börsil.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTrader
Minimaalne: 12.00Keskmine: 16.46
Minimaalne lepingu suurus0.01 Index
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks0.01 Index
VÀÀrtus 1 indeksi punkti kohta1 HKD
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) 01:30 AM - 08:00 AM
(Closes Daily 04:00 AM - 05:00 AM and 08:00 AM - 01:30 AM)

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Hangi #ChinaHShar kauplemise ideed

Hankige igapÀevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/Ă”li
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (mĂŒĂŒa)