Crude Oil futures

Vahetus lĂŒhike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKÔrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
06:13 (Local)
Opens in 3h 37m
Tokyo
05:13 (Local)
Opens in 3h 47m
London
21:13 (Local)
Opens in 10h 47m
New York
16:13 (Local)
Opens in 17h 17m

Crude Oil futures chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Kerge magus toornafta on kÔige nÔudlikum toornafta versioon. Light Sweet Toornafta Futuurid on kÔige aktiivsemalt kaubeldavad energiatooted kogu maailmas.

Tingimused

Platvorm
MT4
MT4
MT5
TĂ€itmine
Kiire tÀitmine
Kiire tÀitmine
Turu tÀitmine
MT4Ujuvad laotused
Minimaalne: 0.039Keskmine: 0.062
Minimaalne hinnakĂ”ikumine0.001
1 partii suurus1,000 Barrels
1 kirje vÀÀrtus1 USD
Minimaalne lepingu suurus0.01 lot
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks0.01 lot
Kasutatud marginaal 1 partii kohta **1.00%
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Piiri ja peatumise tasespread

Crude Oil Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
January 2020#USOil_F2018/11/201917/12/201919/12/2019
February 2020#USOil_G2017/12/201917/01/202021/01/2020
March 2020#USOil_H2017/01/202018/02/202020/02/2020
April 2020#USOil_J2018/02/202018/03/202020/03/2020
May 2020#USOil_K2018/03/202017/04/202021/04/2020
June 2020#USOil_M2017/04/202015/05/202019/05/2020
July 2020#USOil_N2015/05/202018/06/202022/06/2020
August 2020#USOil_Q2018/06/202017/07/202021/07/2020
September 2020#USOil_U2017/07/202018/08/202020/08/2020
October 2020#USOil_V2018/08/202018/09/202022/09/2020
November 2020#USOil_X2018/09/202016/10/202020/10/2020
December 2020#USOil_Z2016/10/202018/11/202020/11/2020
January 2021#USOil_F2118/11/202017/12/202021/12/2020
February 2021#USOil_G2117/12/202015/01/202120/01/2021
March 2021#USOil_H2115/01/202118/02/202122/02/2021
April 2021#USOil_J2118/02/202118/03/202122/03/2021
May 2021#USOil_K2118/03/202116/04/202120/04/2021
June 2021#USOil_M2116/04/202118/05/202120/05/2021
July 2021#USOil_N2118/05/202118/06/202122/06/2021
August 2021#USOil_Q2118/06/202116/07/202120/07/2021
September 2021#USOil_U2116/07/202118/08/202120/08/2021
October 2021#USOil_V2118/08/202117/09/202121/09/2021
November 2021#USOil_X2117/09/202115/10/202119/10/2021
December 2021#USOil_Z2115/10/202118/11/202120/11/2021
Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
Closes daily between (10:00 PM - 11:00 PM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:07:30 PM UK Time

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

** VÀÀrtus kehtib kuni 50 partii kohta. Suuremate koguste kohta vt Futuresi vĂ”imendusteavet

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!