info
Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaVastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 76.14% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.CFD-d ja levitamine on keerulised vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha.  79.83% unikaalsete investorite kontodest kaotavad raha CFD-de ja levitamise enampakkumisel selle teenusepakkujaga . Te peaksite kaaluma, kas te mĂ”istate, kuidas CFD-sid ja levitavate ennustuste tegemist ning kas saate endale lubada, et vĂ”ite oma raha kaotada.
Investor vastutustundlikult: Kauplemisportfellid sisaldavad mÀrkimisvÀÀrseid riske.

CAC 40 Index futures

Vahetus lĂŒhike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKÔrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
4:23 am (Local)
Opens in 5h 27m
Tokyo
3:23 am (Local)
Opens in 5h 37m
London
7:23 pm (Local)
Opens in 12h 37m
New York
2:23 pm (Local)
Opens in 19h 7m

CAC 40 Index futures chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

CAC 40 indeks on vabalt fikseeritud turukapitalisatsiooniga kaalutud indeks, mis jÀlgib Euronext Paris'is kaubeldavate 40 kÔrgeima aktsia efektiivsust. See on vÔrdlusindeks, mis nÀitab Pariisi börsi tulemusi.

Tingimused

Platvorm
MT4
MT4
MT5
TĂ€itmine
Kiire tÀitmine
Kiire tÀitmine
Turu tÀitmine
MT4Ujuvad laotused
Minimaalne: 7.76Keskmine: 10.88
Minimaalne hinnakĂ”ikumine0.5
1 partii suurusEUR 10 x Cac 40
1 kirje vÀÀrtusEUR 5.00
Minimaalne lepingu suurus0.01 lot
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks0.01 lot
Kasutatud marginaal 1 partii kohta **2.00%
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Piiri ja peatumise tasespread

CAC 40 Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#FRA40_H2018/12/201918/03/202020/03/2020
June 2020#FRA40_M2018/03/202017/06/202019/06/2020
September 2020#FRA40_U2017/06/202016/09/202018/09/2020
December 2020#FRA40_Z2016/09/202016/12/202018/12/2020
March 2021#FRA40_H2116/12/202017/03/202119/03/2021
June 2021#FRA40_M2117/03/202116/06/202118/06/2021
September 2021#FRA40_U2116/06/202115/09/202117/09/2021
December 2021#FRA40_Z2115/09/202115/12/202117/12/2021

Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) Monday - Friday: 07:00 AM - 09:00 PM
Closes daily between (09:00 PM - 07:00 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:03:00 PM UK Time

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

** VÀÀrtus kehtib kuni 50 partii kohta. Suuremate koguste kohta vt Futuresi vĂ”imendusteavet

Hangi #FRA40 kauplemise ideed

Hankige igapÀevaseid kauplemissignaale:
  • Aktsiad/indeksid
  • Forex
  • Kuld/Ă”li
Trading CentralPowered by 
 TradingCentral
Registreeru kohe
Chart
TARGET (OSTA)Avage kontoGet FREE trading signals TARGET (mĂŒĂŒa)