Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.72% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

USDTRY - US Dollar / Turkish Lira

Vahetus lĂŒhike: 247.9875 PointsVahetada pikk: -1279.2231 Points
Madal: 18.56649Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 18.58646
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
22:38 (Local)
Opens in 59h 12m
Tokyo
20:38 (Local)
Opens in 60h 22m
London
12:38 (Local)
Closes in 3h 52m
New York
07:38 (Local)
Opens in 1h 52m

USDTRY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 47.50Keskmine: 672.12
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 TRY X USDTRY Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 USD (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 USD
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

USD/TRY sidumine ĂŒhendab kaks olulist ĂŒlemaailmset valuutat: Ameerika dollar ja TĂŒrgi liir. Sageli kaubeldakse vĂ€ljaspool TĂŒrgit, paaristamine on tuntud oma volatiilsuse, erapooletuse ja spontaansuse tĂ”ttu. Turg Ă€hvardab Ă€kilisi ja kiireid liikumisi ning selle tulemusena pole sidumine sageli algajatele mĂ”eldud investoritele sobiv. Kogenud ettevĂ”tjate kĂ€es pakub see siiski vĂ”imalust teenida kasumit nii suureks kui riskid.

Invest tÀna FxPro-ga.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!