Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.72% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

USDSEK - US Dollar / Swedish Krona

Vahetus lĂŒhike: -141.3261 PointsVahetada pikk: -51.6676 Points
Madal: 11.07023Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 11.14366
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
22:52 (Local)
Opens in 58h 58m
Tokyo
20:52 (Local)
Opens in 60h 8m
London
12:52 (Local)
Closes in 3h 38m
New York
07:52 (Local)
Opens in 1h 38m

USDSEK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 69.50Keskmine: 148.79
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 SEK X USDSEK Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 USD (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 USD
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

USD/SEK liitub kaks vÀga erinevat valuutat: Rootsi kroon ja Ameerika dollar. Paaride jÔudlust mÔjutavad suuresti nende kahe riigi majanduste vahelised seosed - suhe, mida sageli kirjeldatakse kui ebakindlat, volatiilset ja raske ennustada. Uuendusliku kaupleja portfelli lugemiseks keeruline ja seega suuresti sobimatu, pakub liitumine siiski kogenud investorile mÀrkimisvÀÀrset kasumit.

Trade USD/SEK valuutapaar tÀna FxPro-ga.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!