Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.72% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

USDPLN - US Dollar / Polish Zloty

Vahetus lĂŒhike: 9.4961 PointsVahetada pikk: -99.7093 Points
Madal: 4.94422Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 5.00635
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
00:24 (Local)
Opens in 57h 26m
Tokyo
22:24 (Local)
Opens in 58h 36m
London
14:24 (Local)
Closes in 2h 6m
New York
09:24 (Local)
Opens in 0h 6m

USDPLN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 29.50Keskmine: 45.26
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 PLN X USDPLN Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 USD (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 USD
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

USD/PLN sidumine ĂŒhendab kaks vĂ€ga erinevat valuutat: Poola zlott ja Ameerika dollar. Kombineerituse tulemus sĂ”ltub suuresti nende kahe riigi majandusliku efektiivsuse korrelatsioonist ning tĂ€nu paljudele erinevatest teguritest, mis neid mĂ”jutavad, on see sageli muutlik, ettearvamatu ja kĂ”rge risk. Uustulnukatele sobib hĂ€sti, vĂ”ib sidumine endiselt kasuliku mitmekesistamise vahendiks kvalifitseeritud investoritele, kellel on kaubanduses valitsev lĂ€henemisviis.

Portfelli sidumise lisamiseks vĂ”tke ĂŒhendust FxPro kohe.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!