Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.72% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

USDNOK - US Dollar / Norwegian Krone

Vahetus lĂŒhike: -119.1496 PointsVahetada pikk: -66.0347 Points
Madal: 10.37075Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 10.64583
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
09:06 (Local)
Opens in 24h 44m
Tokyo
08:06 (Local)
Opens in 24h 54m
London
00:06 (Local)
Opens in 31h 54m
New York
19:06 (Local)
Opens in 38h 24m

USDNOK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 155.90Keskmine: 182.73
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 NOK X USDNOK Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 USD (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 USD
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

USD/NOK kombinatsioon abielus kaks erinevat valuutat: Norra krooni ja Ameerika dollar. Paaristamist mÔjutavad suuresti nende riikide majanduste vahelised seosed ning mitmete erinevate tegurite tÔttu, mis mÔlemad mÔlemad mÔjutavad, on see sageli muutlik, ettearvamatu ja kÔrge risk. See profiil muudab sobimatu algajatele investoritele, kuid see vÔib olla ideaalne valik kogenud spetsialistidele, kes soovivad saada mÀrkimisvÀÀrset kasumit.

Kombinatsiooni lisamiseks oma portfelli vĂ”tke ĂŒhendust meie nĂŒĂŒd.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!