Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.69% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

USDMXN - US Dollar / Mexican Peso

Current value in real time on the crypto market for investing

Vahetus lĂŒhike: 199.6015 PointsVahetada pikk: -524.9638 Points
Madal: 19.24691Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 19.27004
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
11:18 (Local)
Closes in 4h 54m
Tokyo
09:18 (Local)
Closes in 5h 42m
London
00:18 (Local)
Opens in 7h 42m
New York
19:18 (Local)
Opens in 14h 12m

USDMXN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 211.50Keskmine: 215.85
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 MXN X USDMXN Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 USD (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 USD
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

USD/MXN paarub kaks olulist ĂŒlemaailmset valuutat: Mehhiko peso ja Ameerika dollar. Sidumine on tugevasti mĂ”jutatud nende riikide majanduste korrelatsioonist, samas kui nende lĂ€hedased geograafilised, poliitilised ja kaubanduslikud sidemed loovad huvitavat dĂŒnaamikat. Mehhiko valuutal on vĂ€ike mĂ”ju Ameerika Ühendriikide naaberriigile, kuid endine kipub varjama viimaste liikumist. Suurematele ettevĂ”tetele mĂ”eldud stimuleeriv vĂ”istlus vĂ”ib sobida suurepĂ€raselt kĂ”rge riskiteguriga kĂŒlastajate jaoks.

TĂ€na investeerimiseks vĂ”tke ĂŒhendust FxPro.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!