USDJPY - US Dollar / Japanese Yen

Vahetus lĂŒhike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKÔrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
03:34 (Local)
Opens in 6h 16m
Tokyo
02:34 (Local)
Opens in 6h 26m
London
18:34 (Local)
Opens in 13h 26m
New York
13:34 (Local)
Opens in 19h 56m

USD JPY Trading Chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,45 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 0.20Keskmine: 0.35
cTrader Limit ja Stop Level0
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 USD
Minimaalne lepingu suurus0.01 lot **
1 TICK vÀÀrtus ĂŒhe partii kohta USD-s1000 / USDJPY Rate
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks0.01 lot
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.5 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 11.5 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 9.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ăœlaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Fikseeritud levikuid kohaldatakse ainult "Instant Orders"; kĂ”igi muude tellimuste puhul kehtib tellimuste tĂ€itmise eeskiri.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste Forex kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

USD/JPY valuutakombinatsioon on ĂŒks maailma kĂ”ige sagedamini kaubeldavatest forex paaridest. Selle populaarsust seob tema positsioon kui ĂŒks neli peamist Ă€riĂŒhingut. Sidumine on kaks maailma suurimat ja mĂ”jukamat majandust ja riike ning selle vÀÀrtus avaldab mĂ€rkimisvÀÀrset mĂ”ju kogu maailmamajandusele. Jaapani valuutas on viimasel ajal toimunud kiire devalveerimisprotsess, mis on mĂ”jutanud paaride vÀÀrtust, kuid see ei vĂ€hendanud investorite entusiasmi kombineeritult.

Kui soovite oma portfelli lisada USD/JPY sidumise, siis vĂ”tke ĂŒhendust FxPro tĂ€na.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!