Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.69% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

USDHUF - US Dollar / Hungarian Forint

Current value in real time on the crypto market for investing

Vahetus lĂŒhike: 97.4483 PointsVahetada pikk: -168.7388 Points
Madal: 389.303Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 396.292
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
23:24 (Local)
Opens in 10h 26m
Tokyo
21:24 (Local)
Opens in 11h 36m
London
12:24 (Local)
Closes in 4h 6m
New York
07:24 (Local)
Opens in 2h 6m

USDHUF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 385.00Keskmine: 801.41
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 HUF X USDHUF Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 USD (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 USD
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

USD/HUF-i kombinatsioon seob olulist Euroopa vÀÀringut suurema ĂŒlemaailmse valuutaga Ungari forinti ja Ameerika dollari kujul. Paaristamist mĂ”jutavad suuresti nende kahe riigi majandustulemused ning tĂ€nu neid mĂ”jutavatele erinevatele teguritele on see kergesti ebastabiilne, raske ennustada ja suurt riski. See muudab kombinatsiooni, mis on suuresti ebasobiv algajatele, kuid see tĂ€hendab, et see kujutab endast ideaalset investeeringut kogenud ettevĂ”tjale, kellel on kĂ”rge riskipiirang ja vĂ”imalused.

Kui soovite investeerida sidumisse, siis vĂ”tke ĂŒhendust FxPro kohe.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!