USDCZK - US Dollar / Czech Koruna

Vahetus lĂŒhike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKÔrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
06:57 (Local)
Opens in 2h 53m
Tokyo
05:57 (Local)
Opens in 3h 3m
London
21:57 (Local)
Opens in 10h 3m
New York
16:57 (Local)
Opens in 16h 33m

USD CZK Trading Chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,45 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 549.89Keskmine: 721.25
cTrader Limit ja Stop Level0
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollaritesMax. Leverage is 1:20
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 USD
Minimaalne lepingu suurus0.01 lot
1 TICK vÀÀrtus ĂŒhe partii kohta USD-s100 / USDCZK Rate
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks0.01 lot
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ăœlaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste Forex kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

Ostetud CFDd USD/CZK valuutapaaraga koos FxProga.

FxPro pakub CFD-d USD/CZK-s ja 70+ valuuta paari, sealhulgas peamised Ă€riĂŒhingud, alaealised ja eksootika, mida saab kaubelda kĂ”igil platvormidel, sealhulgas FxPro MT4, FxPro MT5 ja FxPro cTrader. Forexi CFD-d saab kaubelda 24/5, Instant vĂ”i Market Execution ning fikseeritud vĂ”i ujuva intressimÀÀraga, sĂ”ltuvalt konto tĂŒĂŒbist. Valides CFD-de kauplemise FXPro-ga Forex-i kaudu, vĂ”ite saada kasu konkurentsivĂ”imelistest hindadest, levitades olulisi paare nagu 0 punkti, kiire tellimuse tĂ€itmist ja professionaalseid kauplemistingimusi.

Kui teil on kĂŒsimusi Ameerika Ühendriikide dollari/TĆĄehhi krooni vĂ”i mĂ”ne muu FxPro vÀÀringupaariga kauplemise kohta, vĂ”tke ĂŒhendust . meie klienditoega.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!