USDCAD - US Dollar / Canadian Dollar

Vahetus lĂŒhike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKÔrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
05:58 (Local)
Opens in 3h 52m
Tokyo
04:58 (Local)
Opens in 4h 2m
London
20:58 (Local)
Opens in 11h 2m
New York
15:58 (Local)
Closes in 0h 2m

USD CAD Trading Chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,45 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 0.44Keskmine: 0.70
cTrader Limit ja Stop Level0
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 USD
Minimaalne lepingu suurus0.01 lot **
1 TICK vÀÀrtus ĂŒhe partii kohta USD-s10 / USDCAD Rate
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks0.01 lot
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.5 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 11.5 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 9.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ăœlaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Fikseeritud levikuid kohaldatakse ainult "Instant Orders"; kĂ”igi muude tellimuste puhul kehtib tellimuste tĂ€itmise eeskiri.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste Forex kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

USD/CAD valuutakombinatsioon on ĂŒks maailma populaarsemaid valuutapereid, mida sageli nimetatakse "The Loonie" tĂ€nu Canadian $ 1 mĂŒndi pildile. Seda mĂ”jutavad mĂ€rkimisvÀÀrselt nende kahe suure naaberriigi vahelise piiriĂŒlese kauplemise tegevus. Kaupade vÀÀrtuse mĂ”jutavad mĂ€rkimisvÀÀrselt kaubaturgude liikumine Kanada poolt USA-le minevate ja eksporditavate loodusvarade levimuse tĂ”ttu. TĂ€nu paari olemasoleva teabe rohkusele ja sellega seotud suhteliselt vĂ€ikesele riskile on paaritamine sobilik kĂ”igile, kes on pĂ€rit algajast ettevĂ”tjalt kogenud investorile.

Kui soovite oma portfelli lisada USD/CAD valuutapaari, siis vĂ”tke ĂŒhendust FxPro kohe.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!