Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.72% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

SGDJPY - Singapore Dollar / Japanese Yen

Vahetus lĂŒhike: -15.7816 PointsVahetada pikk: -1.6468 Points
Madal: 99.701Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 100.383
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
09:16 (Local)
Opens in 24h 34m
Tokyo
08:16 (Local)
Opens in 24h 44m
London
00:16 (Local)
Opens in 31h 44m
New York
19:16 (Local)
Opens in 38h 14m

SGDJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 7.70Keskmine: 14.77
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 JPY X USDJPY Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 SGD (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 SGD
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

Viimastel aastatel on SGD/JPY valuutakombinatsioon kasvanud populaarsuse jĂ€rgi ja on suutnud ehitada suurejoonelisi pĂŒhendunud inimesi. Selle jĂ”udlust mĂ”jutavad suuresti kaks maailma suurimat majandust: Singapur ja Jaapan. Esimene sageli kipub varjama viimast, mistĂ”ttu liikumised on sageli suhteliselt lihtsad ennustada. Neile, kes otsivad keskmise riskiga investeeringuid, et laiendada portfelli, mis on tĂ€idetud peamiste Ă€riĂŒhingutega, vĂ”ib SGD/JPY kombinatsioon olla ideaalne valik.

TĂ€naseks investeerimiseks vĂ”tke ĂŒhendust meie FxPro meeskonnaga kohe.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!