PLNJPY - Polish Zloty / Japanese Yen

Vahetus lĂŒhike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKÔrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
12:40 (Local)
Closes in 3h 32m
Tokyo
11:40 (Local)
Closes in 3h 20m
London
03:40 (Local)
Opens in 4h 20m
New York
22:40 (Local)
Opens in 10h 50m

PLN JPY Trading Chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,45 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 2.73Keskmine: 5.10
cTrader Limit ja Stop Level0
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 / USDPLN Rate
Minimaalne lepingu suurus0.01 lot
1 TICK vÀÀrtus ĂŒhe partii kohta USD-s1000 / USDJPY Rate
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks0.01 lot
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ăœlaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste Forex kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

PLN/JPY valuutakombinatsiooni mĂ”jutavad suuresti kaks olulist, kuid vĂ€ga erinevat majandust: Poola ja Jaapan. Neid valuutasid mĂ”jutavad mitmesugused lahknevad tegurid, mille tulemusena saavad nad maailma sĂŒndmustest vĂ€ga erinevalt reageerida. Sellest tulenevalt peetakse paaritamist lugematuks ja raske prognoosida. Vaba investorile vĂ”ib see siiski olla ideaalne lisand, kuna see pakub vĂ”imalust teenida kasumit nii suurte kui riskide ees.

Selleks, et nĂŒĂŒd investeerida, vĂ”tke ĂŒhendust FxPro.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!