Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.72% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

NZDUSD - New Zealand Dollar / US Dollar

Vahetus lĂŒhike: -1.1102 PointsVahetada pikk: -3.5548 Points
Madal: 0.57290Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 0.58551
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
07:41 (Local)
Opens in 26h 9m
Tokyo
06:41 (Local)
Opens in 26h 19m
London
22:41 (Local)
Opens in 33h 19m
New York
17:41 (Local)
Opens in 39h 49m

NZDUSD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 0.60Keskmine: 1.12
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 NZD X USDNZD Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 NZD (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 NZD
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

NZDUSD, AUDUSD levikud vĂ”ivad kĂ”ikuda igal kolmapĂ€eval ĂŒlalmainitud maksimumist vahemikus 08:00 - 11:00 (GMT).

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

Tavaliselt nimega "Kiwi" on NZD/USD valuutakombinatsioon maailma kĂŒmne kĂ”ige rohkem kaubeldava valuutaga. Nagu Austraalia dollar, sai Uus-Meremaa vÀÀring viimase paari aastakĂŒmne jooksul kasvuhoonete boomist, mis tĂ”i selle vÀÀrtuse tĂ”usuks. See paar sĂŒmboliseerib nĂŒĂŒd kahe kĂ”ige mĂ”jukama majandusega maailma vahelist suhet. See on pĂ”hjustanud paaride populaarsuse tĂ”usu viimastel aastatel jĂ€rsult nii palju, et Uus-Meremaa Reservpanga pidi 2012. aastal kehtestama devalveerimismeetmed. See sobib kĂ”igile; algajast ettevĂ”tjalt professionaalsele kauplejale.

Kui soovite investeerida NZD/USD valuutapaari, tÀna kontakteeruge /FxPro.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!