Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.69% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

NZDSGD - New Zealand Dollar / Singapore Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Vahetus lĂŒhike: -7.2225 PointsVahetada pikk: -8.4653 Points
Madal: 0.85347Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 0.85729
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
10:49 (Local)
Closes in 5h 23m
Tokyo
08:49 (Local)
Opens in 0h 11m
London
23:49 (Local)
Opens in 8h 11m
New York
18:49 (Local)
Opens in 14h 41m

NZDSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 10.80Keskmine: 11.83
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 SGD X USDSGD Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 NZD (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 NZD
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

NZD/SGD valuutakombinatsiooni ei kaubelda tihtipeale, kuid see vÔib olla optimaalseks valikuks oportunistlikule investorile, kes on valmis spekuleerima. Paaride jÔudlust mÔjutavad suuresti kaks vÀga erinevat majandust - Uus-Meremaa ja Singapur. Nende valuutade korrelatsioon kipub olema nÔrk; volatiilse ja ettearvamatu turu loomine. Kuid see pakub ka vÔimalust teenida kasumit nii suuremaks kui vÔimalikud riskid.

TĂ€na investeerimiseks vĂ”tke ĂŒhendust FxPro kohe.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!