Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.69% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

NZDJPY - New Zealand Dollar / Japanese Yen

Current value in real time on the crypto market for investing

Vahetus lĂŒhike: -12.3658 PointsVahetada pikk: 7.0662 Points
Madal: 86.321Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 87.023
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
18:43 (Local)
Opens in 15h 7m
Tokyo
16:43 (Local)
Opens in 16h 17m
London
07:43 (Local)
Opens in 0h 17m
New York
02:43 (Local)
Opens in 6h 47m

NZDJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 0.90Keskmine: 1.78
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 JPY X USDJPY Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 NZD (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 NZD
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

NZD/JPY valuutakombinatsiooni ei kaubelda laialdaselt, kuid see vÔib ikkagi tÀita niƥi rolli kogenud investori portfellis. Paaristamise vÀike kauplemismaht muudab selle Àkiliste liikumiste suhtes kalduvuse ja seda peetakse tavaliselt ebakindlaks ja raske ennustada. Kombineerimise tulemuslikkust mÔjutavad suuresti kahe vÀga erineva majanduse - Uus-Meremaa ja Jaapani - vahelise korrelatsiooni ja selle tulemusena on levimised sageli laiad. Nende puhul, kellel on kÔrge riskipiirang, vÔib NZD/JPY sidumine olla teie portfelli ideaalne lisavÀÀrtus.

Invest tÀna koos FxPro-ga.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!