Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.69% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

NZDCHF - New Zealand Dollar / Swiss Franc

Current value in real time on the crypto market for investing

Vahetus lĂŒhike: -7.7963 PointsVahetada pikk: 3.8416 Points
Madal: 0.59358Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 0.59618
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
10:28 (Local)
Closes in 5h 44m
Tokyo
08:28 (Local)
Opens in 0h 32m
London
23:28 (Local)
Opens in 8h 32m
New York
18:28 (Local)
Opens in 15h 2m

NZDCHF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 1.30Keskmine: 1.81
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 CHF X USDCHF Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 NZD (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 NZD
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

NZD/CHF valuutakombinatsiooni ei laialdaselt kaubeldakse, kuid selle prognoositavus, volatiilsus ja kÔrge riskitegur vÔib olla huvitav neile investoritele, kes soovivad mÀngida. Paaristumist mÔjutavad oluliselt kaks erinevat majandust: Uus-Meremaa ja Ơveits. Sellest tulenevalt jÀrgivad valuutakursi muutused haruldasi samu mustreid ning on seega raskesti loetavad ja veelgi raskem ette kujutada. Sellest hoolimata pakub sidumine ikkagi vÔimaluse teha mÔned uimastamistulud, kui need kogunevad kogenud kÀtes.

Kui soovite portfelli siduda, vĂ”tke ĂŒhendust meie nĂŒĂŒd.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!