Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.69% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

NZDCAD - New Zealand Dollar / Canadian Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Vahetus lĂŒhike: -2.8546 PointsVahetada pikk: -2.2837 Points
Madal: 0.84271Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 0.84744
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
11:45 (Local)
Closes in 4h 27m
Tokyo
09:45 (Local)
Closes in 5h 15m
London
00:45 (Local)
Opens in 7h 15m
New York
19:45 (Local)
Opens in 13h 45m

NZDCAD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 1.40Keskmine: 1.89
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 CAD X USDCAD Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 NZD (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 NZD
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

NZD/CAD valuutapaar sÔltub suuresti kahest olulisest rahvusvahelisest majandusest: Uus-Meremaalt ja Kanadast. Paaristamine peetakse sageli muutumatuks ja ebakorrektseks ning seetÔttu sobib see kÔige paremini neile, kellel on kÔrge riskitegur. Selle kombinatsiooni ettearvamatus tÀhendab seda, et see on sageli ebaadekvaatne algajatele, kuid kui see asetatakse ekspertkÀsudesse, pakub see vÔimalust mÔne taeva suurt kasumit teenivaks.

Kontakt

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!