Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.69% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

NOKSEK - Norwegian Krone / Swedish Krona

Current value in real time on the crypto market for investing

Vahetus lĂŒhike: -9.8495 PointsVahetada pikk: -8.9804 Points
Madal: 1.03323Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 1.03772
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
23:38 (Local)
Opens in 10h 12m
Tokyo
21:38 (Local)
Opens in 11h 22m
London
12:38 (Local)
Closes in 3h 52m
New York
07:38 (Local)
Opens in 1h 52m

NOKSEK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 12.00Keskmine: 15.90
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 SEK X USDSEK Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 NOK (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 NOK
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

NOK/SEK valuutakombinatsiooni harva kaubeldakse vĂ€ljaspool Norra ja Rootsi; kuid sellel on mitmesuguste investorite portfellides niĆĄi roll. Paaride tĂ€itmist mĂ”jutavad suuresti kahe Euroopa naabrite majanduse seosed. Riigi lĂ€hedased majanduslikud, rahalised ja poliitilised sidemed omavahel ja ĂŒlejÀÀnud eurotsooni vahel mĂ”jutavad valuutakursi liikumist sageli ĂŒksteist. See suhteline prognoositavus tĂ€hendab, et NOK/SEK valuutapaar on ideaalne valik neile, kes otsivad keskpangasiseseid riskinvesteeringuid oma portfelli lisamiseks.

Lisateabe saamiseks vĂ”tke ĂŒhendust FxPro tĂ€na.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!