Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.69% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

GBPZAR - British Pound / South African Rand

Current value in real time on the crypto market for investing

Vahetus lĂŒhike: 57.181 PointsVahetada pikk: -384.5886 Points
Madal: 20.93260Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 21.35755
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
12:06 (Local)
Opens in 45h 44m
Tokyo
10:06 (Local)
Opens in 46h 54m
London
01:06 (Local)
Opens in 54h 54m
New York
20:06 (Local)
Opens in 61h 24m

GBPZAR Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 81.00Keskmine: 192.09
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 GBP (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 GBP
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

GBP/ZAR-i valuutakombinatsioon on vĂ€ike sidumine, kuid sellel on ikka veel Ă”iglane osa pĂŒhendunutest. Valuutadevahelisi suhteid mĂ”jutavad suuresti kaks peamist maailmamajandust: Ühendkuningriik ja LĂ”una-Aafrika. Paaride kĂ€itumine on sageli ettearvamatu, kuna arvukad lahknevad tegurid mĂ”jutavad neid rahvaid. Hoolimata sellest, et see on volatiilne ja ebakindel, pakub kombinatsioon vĂ”imalust teenida mĂ€rkimisvÀÀrset kasumit kogenud kĂ€te juhtimisel.

GBP/ZAR valuutapaari lisamiseks oma portfelli vĂ”tke ĂŒhendust meie nĂŒĂŒd.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!