Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.69% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

GBPSGD - British Pound / Singapore Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Vahetus lĂŒhike: -7.1659 PointsVahetada pikk: -23.6293 Points
Madal: 1.64645Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 1.65554
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
19:17 (Local)
Opens in 14h 33m
Tokyo
17:17 (Local)
Opens in 15h 43m
London
08:17 (Local)
Closes in 8h 13m
New York
03:17 (Local)
Opens in 6h 13m

GBPSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 11.50Keskmine: 13.73
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 SGD X USDSGD Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 GBP (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 GBP
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

GBP/SGD valuutakombinatsiooni tulemuslikkust mĂ”jutavad suuresti kahe vĂ€ga erineva majanduse suhe: Ühendkuningriik ja Singapur. Nende rahvaste rahalisi seisundeid mĂ”jutavad mitmed erinevad sise- ja vĂ€listegurid. Selle tulemusena on nendevahelised suhted muutlikud ja ettearvamatud. Kuid ka riski saamiseks on vĂ”imalik GBP/SGD paaristamine teha suurepĂ€rase lisandina vabaturu investorite portfelli.

Kontakt FxPro tÀna, et rohkem teada saada.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!