Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.72% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

GBPSEK - British Pound / Swedish Krona

Vahetus lĂŒhike: -136.283 PointsVahetada pikk: -88.5839 Points
Madal: 12.40019Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 12.45875
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
22:37 (Local)
Opens in 59h 13m
Tokyo
20:37 (Local)
Opens in 60h 23m
London
12:37 (Local)
Closes in 3h 53m
New York
07:37 (Local)
Opens in 1h 53m

GBPSEK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 108.90Keskmine: 145.75
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 SEK X USDSEK Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 GBP (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 GBP
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

GBP/SEK valuutakommunikatsiooni tulemuslikkust mĂ”jutavad suuresti kahe olulise Euroopa majanduse seos: Ühendkuningriik ja Rootsi. TĂ€nu nende lĂ€hedastele poliitilistele, majanduslikele ja kaubanduslikele sidemetele eurotsooniga mĂ”jutavad neid riike mitmed ĂŒhised tegurid, mistĂ”ttu kĂ”ikumised vÀÀrtuses on sageli ĂŒksteisega paralleelsed. Sel pĂ”hjusel peetakse paaristamist suhteliselt ennustatavaks, kuid see on siiski ideaalne valik neile, kes soovivad oma esimest tulevikuvĂ”imalust vĂ€lja panna neli peamist Ă€riĂŒhingut.

Kui arvate, et GBP/SEK-i paaristamine vĂ”iks teie portfelli tĂ€iuslikult tĂ€iendada, vĂ”tke ĂŒhendust meie meeskond tĂ€na, et nĂ€ha, kuidas me saame teid aidata.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!