GBPPLN - British Pound / Polish Zloty

Vahetus lĂŒhike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKÔrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
06:40 (Local)
Opens in 51h 10m
Tokyo
05:40 (Local)
Opens in 51h 20m
London
21:40 (Local)
Opens in 58h 20m
New York
16:40 (Local)
Opens in 64h 50m

GBP PLN Trading Chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,45 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 86.91Keskmine: 87.00
cTrader Limit ja Stop Level0
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 X GBPUSD Rate
Minimaalne lepingu suurus0.01 lot
1 TICK vÀÀrtus ĂŒhe partii kohta USD-s10 / USDPLN Rate
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks0.01 lot
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ăœlaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste Forex kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

GBP/PLN valuutakombinatsiooni mĂ”jutavad suuresti kaks suuremat Euroopa riiki: Ühendkuningriik ja Poola. Nende riikide ja euroala vahel jagatud ja tihedad poliitilised, finants- ja kaubandussuhted tulenevad sageli nendevahelisest vÀÀrtuste kĂ”ikumisest. Selle paaristamise vĂ€ike kauplemismaht muudab selle suurema tĂ”enĂ€osusega volatiilsuse ja ettearvamatuse kui kĂ”ige enam kaubeldavate kombinatsioonidega, kuid vĂ”ib ikkagi teha ideaalse keskmise riskiga investeeringu neile, kes soovivad oma portfelli laiendada.

Kui soovite investeerida, vĂ”tke ĂŒhendust FxPro kohe.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!