GBPNZD - British Pound / New Zealand Dollar

Vahetus lĂŒhike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKÔrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
03:21 (Local)
Opens in 6h 29m
Tokyo
02:21 (Local)
Opens in 6h 39m
London
18:21 (Local)
Opens in 13h 39m
New York
13:21 (Local)
Opens in 20h 9m

GBP NZD Trading Chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,45 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 2.59Keskmine: 4.67
cTrader Limit ja Stop Level0
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 X GBPUSD Rate
Minimaalne lepingu suurus0.01 lot
1 TICK vÀÀrtus ĂŒhe partii kohta USD-s10 * NZDUSD Rate
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks0.01 lot
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ăœlaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste Forex kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

GBP/NZD valuutapaarimist ei kaubelda tihti, kuid sellel on siiski mĂ€rkimisvÀÀrne pĂŒhendunud klubi, mis koosneb peamiselt kĂ”rge riskiteguriga kogenud professionaalidest. Kombineerimise tulemuslikkust mĂ”jutavad suuresti kahe maailma suurema majanduse seos: Ühendkuningriik ja Uus-Meremaa. Paar on tuntud oma volatiilsuse ja turu liikumise ebaregulaarse olemuse tĂ”ttu, mis tĂ€hendab, et seda tuleb kĂ€sitleda ÀÀrmise ettevaatusega. Kuid kogenud investorite kĂ€es on see vĂ”imalus teenida kasumit nii oluliseks kui sellega kaasnevad riskid.

Kui soovite siduda, vĂ”tke ĂŒhendust meie FxPro meeskonnaga kohe.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!