Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.72% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

GBPCHF - British Pound / Swiss Franc

Vahetus lĂŒhike: -10.2097 PointsVahetada pikk: 5.5797 Points
Madal: 1.05843Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 1.06289
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
09:05 (Local)
Opens in 0h 45m
Tokyo
08:05 (Local)
Opens in 0h 55m
London
00:05 (Local)
Opens in 7h 55m
New York
19:05 (Local)
Opens in 14h 25m

GBPCHF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 1.00Keskmine: 3.48
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 CHF X USDCHF Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 GBP (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 GBP
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

GBP/CHF valuutakombinatsiooni mĂ”jutab tugevasti kahe Euroopa kĂ”ige olulisema ja jĂ”ukama majanduse seos: Ühendkuningriik ja Ć veits. MĂ”lemad traditsiooniliselt peetakse ohutuks varjupaiga vÀÀringuks, mĂ”lemad sageli peegeldavad teineteise liikumist oma lĂ€hedaste ja ĂŒhiste sidemete tĂ”ttu eurotsooniga. Viimasel ajal on Ć veitsi frangi vÀÀrtust tunduvalt mĂ”jutanud sisemine devalveerimispoliitika, samal ajal kui nael on tĂ”usnud. Kuigi see on suurendanud paaride volatiilsust, on see pakkunud ka suurepĂ€raseid vĂ”imalusi kasumiks.

Kui soovite oma portfelli lisada GBP/CHF paari, vĂ”tke ĂŒhendust meie nĂŒĂŒd.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!