Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.69% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

GBPCAD - British Pound / Canadian Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Vahetus lĂŒhike: -0.4966 PointsVahetada pikk: -6.7268 Points
Madal: 1.65349Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 1.65905
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
18:00 (Local)
Opens in 15h 50m
Tokyo
16:00 (Local)
Opens in 17h 0m
London
07:00 (Local)
Opens in 1h 0m
New York
02:00 (Local)
Opens in 7h 30m

GBPCAD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 1.50Keskmine: 2.25
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 CAD X USDCAD Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 GBP (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 GBP
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

GBP/CAD valuutakombinatsiooni mĂ”jutavad suuresti kaks olulist ĂŒlemaailmset majandust: Ühendkuningriik ja Kanada. Paarimine varjutab ĂŒldiselt GBP/USD paari liikumist, kuna Kanada ja USA vahel on tihedad rahalised, poliitilised ja Ă€rilised sidemed. Kuigi selle kombinatsiooni vĂ€ike kauplemismaht muudab ristumĂ”ju pigem kĂ”ikumiste tĂ”enĂ€osuseks, on paar siiski ideaalne vahend mitmekesistamiseks neile, kes tunnevad GBP/USD sidumist, kuid soovivad minna ĂŒle nelja peamise Ă€riĂŒhingu.

Selleks, et lisada oma portfelli tĂ€na, vĂ”tke ĂŒhendust FxPro.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!