GBPAUD - British Pound / Australian Dollar

Vahetus lĂŒhike: 0 PointsVahetada pikk: 0 Points
Madal: 0.00Spread MT4 ujuvaksKÔrge: 0.00
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
06:25 (Local)
Opens in 3h 25m
Tokyo
05:25 (Local)
Opens in 3h 35m
London
21:25 (Local)
Opens in 10h 35m
New York
16:25 (Local)
Opens in 17h 5m

GBP AUD Trading Chart

D1
W1
M1
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,45 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 1.78Keskmine: 3.18
cTrader Limit ja Stop Level0
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 X GBPUSD Rate
Minimaalne lepingu suurus0.01 lot
1 TICK vÀÀrtus ĂŒhe partii kohta USD-s10 * AUDUSD Rate
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks0.01 lot
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0
Kauplemisaeg (Ühendkuningriigi aeg) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ăœlaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste Forex kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

GBP/AUD valuutapaari mĂ”jutab tugevasti kahe maailma suurima majanduse seos - Ühendkuningriik ja Austraalia. Spreads on tavaliselt suured ja turu liikumine vĂ”ib olla volatiilne. Kuigi need tegurid suurendavad selle kombineerimisega kaasnevaid riske, pakuvad nad ka tohutut investorit. Kogenud kĂ€tes on see GBP/AUD sidumine ideaalseks nelja peamise Ă€riĂŒhingu liikumiseks ja suurepĂ€rase tööriista mitmekesistamiseks.

Kombinatsiooni lisamiseks oma portfelli, vĂ”tke ĂŒhendust meie tĂ€na.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!