Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.72% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

EURZAR - Euro / South African Rand

Vahetus lĂŒhike: 68.6105 PointsVahetada pikk: -440.1582 Points
Madal: 17.25710Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 17.46010
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
08:25 (Local)
Opens in 25h 25m
Tokyo
07:25 (Local)
Opens in 25h 35m
London
23:25 (Local)
Opens in 32h 35m
New York
18:25 (Local)
Opens in 39h 5m

EURZAR Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 82.70Keskmine: 165.23
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 EUR (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 EUR
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

EUR/ZAR-i valuutakombinatsioon on vĂ€ike sidumine, kuid sellel on endiselt mĂ€rkimisvÀÀrne ĂŒlemaailmne seos. Paari vahelisi suhteid mĂ”jutavad suuresti kaks peamist maailmamajanduse seost: eurotsoon ja LĂ”una-Aafrika. Kombineeritud kĂ€itumine on sageli ebakorrektne, kuna mĂ”lema riigi majanduslikku olukorda mĂ”jutavad paljud erinevad tegurid. Hoolimata sellest, et see on volatiilne ja raske ennustada, pakub paaristamine vĂ”imalust mĂ€rkimisvÀÀrse kasumi saamiseks kogenud kĂ€tes.

TĂ€na investeerimiseks vĂ”tke ĂŒhendust FxPro.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!