Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.69% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

EURSEK - Euro / Swedish Krona

Current value in real time on the crypto market for investing

Vahetus lĂŒhike: -67.7281 PointsVahetada pikk: -121.6432 Points
Madal: 10.89110Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 10.93050
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
18:11 (Local)
Opens in 15h 39m
Tokyo
16:11 (Local)
Opens in 16h 49m
London
07:11 (Local)
Opens in 0h 49m
New York
02:11 (Local)
Opens in 7h 19m

EURSEK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 93.90Keskmine: 126.58
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 SEK X USDSEK Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 EUR (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 EUR
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

EUR/SEK valuuta sidumist mĂ”jutab suuresti kahe suurema Euroopa majanduse suhe: Rootsi ja eurotsoon. Nagu enamik Euroopa vÀÀringu ristmeid, on nende kahe tihe seos nende tihedate poliitiliste, Ă€ri- ja finantssidemete vahel. Kroon varjub sageli euro liikumisi ja nende kahe vÀÀrtust ĂŒksteise suhtes on harva raske ennustada. Ideaalne investoritele, kes soovivad oma portfelli mitmekesistada neli peamist Ă€riĂŒhingut, on valuuta sidumine tavaliselt suhteliselt stabiilne ja madal risk.

Selleks, et nĂŒĂŒd investeerida, vĂ”tke ĂŒhendust FxPro.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!