Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.69% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

EURPLN - Euro / Polish Zloty

Current value in real time on the crypto market for investing

Vahetus lĂŒhike: 28.4896 PointsVahetada pikk: -111.5842 Points
Madal: 4.70285Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 4.70857
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
17:21 (Local)
Opens in 16h 29m
Tokyo
15:21 (Local)
Opens in 17h 39m
London
06:21 (Local)
Opens in 1h 39m
New York
01:21 (Local)
Opens in 8h 9m

EURPLN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 27.90Keskmine: 32.62
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 PLN X USDPLN Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 EUR (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 EUR
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

EUR/PLN valuutakombinatsioon on sageli ideaalne valik neile, kes soovivad oma esimest tulevikuvĂ”imalust vĂ€lja panna neli peamist Ă€riĂŒhingut. Kaks suuremat majandust, eurotsooni ja Poola ĂŒhendavad omavahel tihedat seost nende valuutade vahel, kus Zloty sageli varjutas euro toimimist. EUR/PLN paaristamine sobib nii algajatele kui ka kogenud professionaalidele, on suurepĂ€rane ettevĂ”tjate portfellide mitmekesistamine ja tasakaalustamine.

Invest tÀna koos FxPro-ga.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!