Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.69% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

EURNZD - Euro / New Zealand Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Vahetus lĂŒhike: 5.4537 PointsVahetada pikk: -14.966 Points
Madal: 1.65110Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 1.65651
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
18:25 (Local)
Opens in 15h 25m
Tokyo
16:25 (Local)
Opens in 16h 35m
London
07:25 (Local)
Opens in 0h 35m
New York
02:25 (Local)
Opens in 7h 5m

EURNZD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 2.10Keskmine: 2.39
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 NZD X USDNZD Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 EUR (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 EUR
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

EUR/NZD valuutakombinatsiooni ei kaubelda laialt vÀljaspool Uus-Meremaa, kuid see on veel kogenud investorite portfelli tÀitmiseks niƥi. Paaride tÀitmine sÔltub kahe maailma suurima majanduse seostest: eurotsoonist ja Uus-Meremaalt. Neid mÔjutavad mitmed mitteseotud tegurid, mis tÀhendab, et suhe nende valuutade vahel on tihti ebakindel ja raske ennustada. Need tegurid muudavad selle kombinatsiooni suuresti ebaadekvaatseks algajatele mÔeldud investoritele, kuid spetsialistide kÀes vÔib see pakkuda kasumit sama suureks kui riskid.

Lisage see nĂŒĂŒd oma portfelli FxPro abil.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!