Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.69% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

EURJPY - Euro / Japanese Yen

Current value in real time on the crypto market for investing

Vahetus lĂŒhike: -8.6499 PointsVahetada pikk: 3.8983 Points
Madal: 143.229Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 143.991
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
18:59 (Local)
Opens in 14h 51m
Tokyo
16:59 (Local)
Opens in 16h 1m
London
07:59 (Local)
Opens in 0h 1m
New York
02:59 (Local)
Opens in 6h 31m

EURJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 0.40Keskmine: 0.91
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 JPY X USDJPY Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 EUR (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 EUR
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Fikseeritud levikuid kohaldatakse ainult "Instant Orders"; kĂ”igi muude tellimuste puhul kehtib tellimuste tĂ€itmise eeskiri.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

EUR/JPY valuutapaari peetakse laialdaselt kaubeldavaks turvavarudeks ning see muutub ĂŒha populaarsemaks investorite seas. Valuutapaar on seotud tugevate liikumistega ja kuigi sageli vĂ”rreldes EUR/GBP paariga, liigub see tavaliselt peaaegu kaks korda nii palju seemneid. Viimasel ajal on Jaapani jeen tĂ”usuteel ja eeldatavasti jĂ€tkub see hinnang lĂ€hiajal. Selle paari omapĂ€rane omadus muudab selle kĂ”ige paremini suundumusega kauplejatele.

Kui soovite oma portfelli lisada EUR/JPY sidumise, vĂ”tke ĂŒhendust FxPro tĂ€na.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!