Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.69% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

EURHUF - Euro / Hungarian Forint

Current value in real time on the crypto market for investing

Vahetus lĂŒhike: 129.157 PointsVahetada pikk: -204.3859 Points
Madal: 412.505Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 414.044
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
18:19 (Local)
Opens in 15h 31m
Tokyo
16:19 (Local)
Opens in 16h 41m
London
07:19 (Local)
Opens in 0h 41m
New York
02:19 (Local)
Opens in 7h 11m

EURHUF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 505.00Keskmine: 615.52
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 HUF X USDHUF Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 EUR (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 EUR
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

Nagu enamik Euroopa valuuta ristsidest, sobib EUR/HUF-i kombinatsioon investoritele, kes soovivad oma portfelli mitmekesistada neli peamist Ă€riĂŒhingut. Selle kahe Euroopa suurema majanduse (Ungari ja eurotsooni) vahelise seose tĂ”ttu on suhe Ungari forinti ja euro vahel suhteliselt ennustatav, kusjuures esimene on sageli varjutanud viimaste liikumisi. Kui olete kaupleja, kes teeb oma esimese ennustuse eksootilisemateks kombinatsioonideks, vĂ”ib EUR/CHF sidumine olla teile ideaalne.

Invest tÀna koos FxPro-ga.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!