Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.69% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

EURAUD - Euro / Australian Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Vahetus lĂŒhike: 0.825 PointsVahetada pikk: -10.2175 Points
Madal: 1.53021Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 1.53442
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
11:56 (Local)
Closes in 4h 16m
Tokyo
09:56 (Local)
Closes in 5h 4m
London
00:56 (Local)
Opens in 7h 4m
New York
19:56 (Local)
Opens in 13h 34m

EURAUD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 0.90Keskmine: 1.59
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 AUD X USDAUD Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 EUR (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 EUR
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

Kuigi see ei ole laialdaselt kaubeldav, on EUR/AUD vÀÀringute kombinatsioon endiselt mĂ€rkimisvÀÀrne ĂŒlemaailmne tulemus ning see on Austraalia investorite jaoks eriti populaarne. Paaride tĂ€itmine sĂ”ltub kahe maailma suurima ja mĂ”jukama majandusega seostest: eurotsooni ja Austraalia omavahelistest suhetest. Kuigi nende riikide rahalisi seisundeid mĂ”jutavad mitmed erinevad tegurid, on nende sidemed paljude samade maailmamajanduste vahel sellega, et paar on vĂ€hem volatiilne kui paljudel eksootilisematel kombinatsioonidel. Kui soovite otsida esimest korda neljast peamistest ettevĂ”tetest, siis vĂ”ib see teie jaoks ideaalseks paariks.

Kontakt FxPro investeerib tÀna.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!