Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.72% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

CHFSGD - Swiss Franc / Singapore Dollar

Vahetus lĂŒhike: -3.0928 PointsVahetada pikk: -26.5499 Points
Madal: 1.44027Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 1.45407
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
01:29 (Local)
Opens in 8h 21m
Tokyo
23:29 (Local)
Opens in 9h 31m
London
15:29 (Local)
Closes in 1h 1m
New York
10:29 (Local)
Closes in 5h 31m

CHFSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 8.00Keskmine: 10.88
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 SGD X USDSGD Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 CHF (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 CHF
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

CHF/SGD valuutakombinatsioon kaardistab kahe olulise rahvusvahelise valuuta korrelatsiooni: Ć veitsi frank ja Singapuri dollar. Paaristamine on ajalooliselt ettearvamatu ja see muudab selle ideaalseks investeeringuks kogenud ettevĂ”tjale, kellel on riskivaba lĂ€henemine. Vastupidav ja ebakindel, nende ĂŒlemaailmsete jĂ”ujaamade majandust mĂ”jutavad vĂ€ga erinevad tegurid ning kuigi see tĂ€hendab, et nad harva jĂ€rgivad sama mustrit, vĂ”ib see ainulaadne kombinatsioon anda professionaalidele kĂ€eulatuslikku kasumit.

Kui soovite oma portfelli lisada CHF/SGD kombinatsiooni, vĂ”tke ĂŒhendust meie meeskonnaga tĂ€na.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!