Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.72% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

CHFPLN - Swiss Franc / Polish Zloty

Vahetus lĂŒhike: 46.0035 PointsVahetada pikk: -143.7608 Points
Madal: 4.99270Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 5.03127
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
23:49 (Local)
Opens in 58h 1m
Tokyo
21:49 (Local)
Opens in 59h 11m
London
13:49 (Local)
Closes in 2h 41m
New York
08:49 (Local)
Opens in 0h 41m

CHFPLN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 44.50Keskmine: 51.72
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 PLN X USDPLN Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 CHF (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 CHF
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

Kuigi see ei ole laialdaselt kaubeldav, vÔib CHF/PLN valuutakombinatsioon luua suurepÀrase lisandvÀÀrtusega kogenud investori portfelli. SÔltuvalt kahe Euroopa mÔjukama majandusega - Poola ja Ơveits - seostest on pikaajaline volatiilsuse maine, mistÔttu on see ideaalne valik nende jaoks, kellel on vabaturu lÀhenemine riskile. Tuntud kÀtes vÔib kombinatsioon pakkuda suurepÀrast vÔimalust teenida olulist kasumit.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!