Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.69% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

CADJPY - Canadian Dollar / Japanese Yen

Current value in real time on the crypto market for investing

Vahetus lĂŒhike: -12.4499 PointsVahetada pikk: 8.6107 Points
Madal: 100.104Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 100.917
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
18:55 (Local)
Opens in 14h 55m
Tokyo
16:55 (Local)
Opens in 16h 5m
London
07:55 (Local)
Opens in 0h 5m
New York
02:55 (Local)
Opens in 6h 35m

CADJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 0.80Keskmine: 1.24
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 JPY X USDJPY Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 CAD (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 CAD
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

Kuigi seda ei peeta tavaliselt peamiseks valuutapaaraks, on CAD/JPY kombinatsioon investorite seas endiselt populaarne. Prognoosimiseks on natuke raskem kui USD/JPY suhteline; ent selle suur volatiilsus ja sagedasemad kÔikumised tÀhendavad seda, et see vÔib pakkuda kogenud investori jaoks nutikaid alternatiive. Keskmise riski tekitamine pakub suurepÀraseid vÔimalusi mÀrkimisvÀÀrse kasumi teenimiseks.

Kui soovite portfelli lisada CAD/JPY valuutakombinatsiooni, siis vĂ”tke meiega ĂŒhendust .

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!