Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.72% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

AUDJPY - Australian Dollar / Japanese Yen

Vahetus lĂŒhike: -11.2141 PointsVahetada pikk: 4.5876 Points
Madal: 92.277Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 93.120
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
23:52 (Local)
Opens in 57h 58m
Tokyo
21:52 (Local)
Opens in 59h 8m
London
13:52 (Local)
Closes in 2h 38m
New York
08:52 (Local)
Opens in 0h 38m

AUDJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 0.60Keskmine: 1.35
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 JPY X USDJPY Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 AUD (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 AUD
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

Kuigi vÀÀrtpaberite AUD/JPY valuutakombinatsioon ei ole laialdaselt kaubeldav, on sellel endiselt mÀrkimisvÀÀrne hulk jÀlgijaid. Paaride tÀitmine sÔltub kahe maailma kÔige olulisema majanduse sageli ettenÀgematust korrelatsioonist: Jaapanis ja Austraalias. Kuigi seda vÔib mÔjutada mitmesuguseid erinevaid tegureid, ei tÀhenda see, et see ei saaks kogemusliku kaupleja portfelli suurepÀrast lisandust.

Kui soovite investeerida, siis vĂ”tke ĂŒhendust FxPro nĂŒĂŒd.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!