Vastutsutundlikult investeerima Vastutsutundlikult investeerimaCFDd on keerukad vahendid ja neil on finantsvĂ”imenduse tĂ”ttu suur risk kaotada raha kiirelt. 84.69% jaeinvestoritest kaotab selle teenusepakkujaga raha. MĂ”elge, kas mĂ”istate, kuidas CFD-sid töötab ja kui saate endale raha kaotada.

AUDCHF - Australian Dollar / Swiss Franc

Current value in real time on the crypto market for investing

Vahetus lĂŒhike: -6.5108 PointsVahetada pikk: 2.2343 Points
Madal: 0.62651Spread MT5 ujuvaksKÔrge: 0.63495
Global Stock Exchanges Session Times
Sydney
19:23 (Local)
Opens in 14h 27m
Tokyo
17:23 (Local)
Opens in 15h 37m
London
08:23 (Local)
Closes in 8h 7m
New York
03:23 (Local)
Opens in 6h 7m

AUDCHF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Varasem tootlus ei ole tulevaste tulemuste garantii ega prognoos.

Tingimused

Platvorm
cTrader
cTrader
MT4
MT5
TĂ€itmine
Turu tÀitmine
Turu tÀitmine
cTraderSpreads + 0,35 $ 10K kohta, millega kaubeldakse
Minimaalne: 0.90Keskmine: 1.89
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Piiri ja peatumise tase0 points
Kasutatud marginaal (1: 100 vÔimenduse mÀÀr) USA dollarites1000 CHF X USDCHF Rate
Minimaalne lepingu suurus1000 AUD (0.01 lots)
Minimaalne samm lepingu suuruse suurendamiseks1000 AUD
VÀÀrtustingimused luku positsiooni avamiseks *0

* Ainult juhul, kui marginaalne tase> 100%

Pakutud hinnavahed peegeldavad ajavahemiku 01/04/2020 - 30/06/2020. aasta kella 09.00-21.00 (GMT) kaalutud keskmist keskmist. Kuigi FxPro pĂŒĂŒab pakkuda kĂ”ikides kauplemisaegades konkurentsivĂ”imelist hinnavahet, peaksid kliendid arvestama, et need vĂ”ivad erineda ja on vastuvĂ”tlikud turutingimustele. Ülaltoodud on esitatud ainult soovituslikel eesmĂ€rkidel.Klientidel soovitatakse kontrollida meie majanduskalendri olulisi uudiseid, mis vĂ”ivad muuhulgas kaasa tuua levikute leviku.

Eespool toodud hinnavahed kehtivad tavapĂ€raste kauplemistingimuste korral. FxPro- l on Ă”igus muuta ĂŒlaltoodud vĂ”lakirju vastavalt turutingimustele vastavalt "Tingimustele ja tingimustele".

AUD/CHF valuuta paar abiellub ĂŒhe Euroopa kĂ”ige olulisema majandusega Austraalia vĂ”imuga. Kombinatsioon on volatiilne ja kĂ”rge riskiga, mis tĂ€hendab, et mĂ”ned investorid lisavad selle oma portfellidesse. Kvalifitseeritud kaupleja jaoks on selle ebakorrapĂ€rane olemus siiski selline, et see vĂ”ib kasumit avaldada ka nii, et selle kahjum on muljetavaldav.

Kui arvate, et AUD/CHF kombinatsioon oleks teie paaridele ideaalne lisa, siis kontakteeruge FxPro kohe.

Alusta kauplemist kohe vÔi Try Demo Account

Practise like a Pro!